Eräällä keskustelupalstalla kirjoitettiin: ... Kyllä vähän ihmeteltiin miksi tuo ajaa
noin hiljaa ja kyttää, asia selvis kun se oli muutaman kerran ajanut
meidän ohitse, siellähän se äijä veti käteen! Lähdett

Helsingin sanomain kuukausiliitteessä kirjoitettiin: ... Viikon kuluttua hän vaihtaa jalkaansa farkut ja buutsit. Niissä hän kävelee kaikkialle. Kun toimituksessa huomautetaan epäsiisteistä vaatteista, H huomauttaa

Ratsastuksenopettaja varoitti: Sun selkä näyttää nyt too-osi pelottavalta!

Kierkegaard pilkkasi: En ole koskaan kyennyt ymmärtämään, miten ihminen muuttui spekulaatioksi, objektiiviseksi spekulaatioksi ja puhtaaksi olemiseksi. Ihminen voi nimittäin tulla moneksi maailmassa, kuten lorussa sanotaan, hänestä voi tulla Edelmann, Bettelmann, Doctor, Pastor, Schuster, Schneider.. Sikäli ymmärrän saksalaisia.Hänestä voi tulla ajattelija tai typerys, mutta että hänestä tulee spekulaatio - se on käsittämättömin kaikista ihmeistä.

Kissa reagoi lähestyvään jugurttikulhoon: kurr..!

Näin määrittyy tämän kirjoittajan maailma kommunikaation näkökulmasta, tänä aamuna. Ensimmäisen kirjoittajan kanssa tunsin surullista yhteenkuuluvuutta, toisen pinnallisuuteen ärsyynnyin, kolmannesta viestistä tuli seuraavien viikkojen kehitystehtävä, neljäs kirjoittaja sai  minut ja puolisoni  nauramaan yhdessä, viides.. No, kissa on aina yhtä kiihkeä jugurtin suhteen.